Timisoara: Day 3



DSC_4224



Treci dan u Temišvaru, izmedu ostalog, bio je namenjen za šoping. Iako ne volim da dragoceno vreme na putovanjima, trošim u te svrhe, velicina Temišvara dozvoljvala je luksuz od par sati provedenih u tržnom centru Iulius. Ogroman, snabdeven i konfuzan. Bio bi ovo najkraci opis ovog centra. O rezultatima temišvarskog šopinga, više u sutrašnjem postu, a u ovom se osvrcem na svoj outfit namenjen za poslednje popodne u Rumuniji. Kao što ste i primetili, ovog vikenda sam težila toplim i udobnim kombinacijama. Bio je ovo još jedan korak u tom smeru. Pantalone sa printom, spadaju u red onih trendova koje sam želela da izgustiram, i priznacu, uživala sam u tome. U istu kategoriju smeštam i trend iscepanih komada. Sve ostalo u u ovoj kombinaciji vuklo je na klasiku, sa zadatakom da umiri spoj pantalona i džempera. Bio je to ležeran outfit za ležeran vikend. I to bi možda i bila najadekvatnija rec kojom cu opisati svoju prvu, i nadam se ne i poslednju, posetu susednoj Rumuniji. Ležerno, opušteno, mirno, prijatno, okrepljujuce. Baš kako treba, u danima koji traju sve krace, a liste obaveza su sve duže. Sa sutrašnjim javljanjem vracamo se u Srbiju, i nastavljamo uobicajnim ritomom. Do tada, budite mi pozdravljeni. Vaša B.   


The last afternoon in Timisoara I spent in shopping. In tommorow's post you'll be able to see which new pieces I brought with me. Now, I want to tell you more about my outfit for that day. As you noticed, this weekend I have wore warm and comfortable outfits. This combination was another step in that direction. Pants with prints, are among those trends that I wanted to try this season. The same is with the trend of ripped pieces. Everything else was pure classic.
It was a casual outfit for a casual weekend. And that might be the most appropriate word to describe my first, and hopefully not the last, visit to neighboring Romania. Until  next post, in wich we will coming back to Serbia, I am sending kisses to all of you! Yours B.


DSC_4154a

DSC_4299

DSC_4436

DSC_4385

DSC_4135 (2)

DSC_4251

DSC_4369

DSC_4414

DSC_4163

DSC_4375

DSC_4441

DSC_4518

wearing: shirt: STRADIVARIUS; pants: STRADIVARIUS; sweater: SHEINSIDE;

 coat: MISS SIXTY;  boots: U.S.POLO; bag: STRADIVARIUS;
necklace: PrePlet ART; gloves: ALDO;