'Fashionable Friends' for Fahionela




2


Krajem decembra prošle godine, u svoj onoj prednovogodišnjoj ludnici, zanimljiva ekipa se okupila u sveže otvorenom ateljeu Ines Jankovic. Cilj posve jednostavan: sjajnu atmosferu veceri preneti na fotografije Aleksandra Carevica. Ujedno prošetati nove modele pomenute Ines, družiti se, popiti po koji gutljaj penušavog pica, dobro se zezati i upoznati nova lica. Produkt ovog malog projekta ciji je idejni tvorac Vesna Filipovic, inace i autor Fashionela sajta, videcete na fotografijama koje slede. Krajnja zamisao je bila da se kroz tri price dve stajliš drugarice, prikaže modni aspekt njihovog prijateljstva u jednoj veseloj noci. Zanimljivo je da se iza ovih lepih lica kriju i zanimljive price, te je ovo ujedno bio lep nacin da se na jednom mestu okupe devojke iz razlicitih modnih sfera: modelinga (Anica i Sara su nova lica International Scouting Office-a), dizajna (Mima je nekadašnjio dizajner Nicola's-a, koja trenunto živi i radi na relaciji Pariz-Beograd), stilizovanja (dovoljno je samo reci Elena) i modnog bloginga (tu nastupamo Jovana i moja malenkost). Zavaljujuci divnoj Vesni, imam priliku da vam pokažem i tri neobjavljene i neobradene fotografije. Nadam se da ce vam se citava ova prica svideti, koliko je nama koji smo u njoj i ucestvovali. Do iduceg posta, budite mi pozdravljeni... Vaša B.

P.S. Ne zaboravite da ucestvujete u nagradivanju povodom Dana zaljubljenih u kojem možete da osvojite narukvicu zlatare Stefanovic 1886!


At the end of December, I was a part of another great editorial for Fahionela site. Goal was to show a fashion aspect of the friendship of two girls in a joyous night. At the same time this was a great way to gather people from different spheres of fashion: modeling, design, styling and fashion blogging. In front of you is a product of the whole work, and in the end you you'll see three bonus photos. I hope that you will like this lovely story in pics. Until next post, greetings to all. Yours B.


00003


00004






00006

00005






00001

00002






+ 3 bonus photos







DSC_3393

DSC_3447

DSC_3451


Creative director: Vesna Filipovic
Photography: Aleksandar Carevic
Photographer’s Assistant: Dragan Radojevic
Editor: Jelena Radosavljevic
Stylist: Nemanja Ivaniševic
Makeup artist: Goran Kukolj
Models: Anica R., Sara T., Branislava Antovic, Elena Nikolaevna, Jovana Radojicic and Mima Madžarac.
Clothes: INES atelier
Burgundy algorithm AW/13 collection