Fashion Vignettes





DSC_9553


Kako smo i zvanicno na kraju još jedne beogradske Nedelje mode, mogu slobodno da zakljucim da je vece Modnih vinjeta bilo jedno od najsvetlijih momenata ove modne sedmice. Fantastican ambijent Mikser House-a, poslužio je kao idealna scenografija za male modne performanse koje su nam, izmedu ostalih, priredili Tijana Žunic, Vlada Savic, Lada Dragovic i Dejana Momcilovic. Ovo je upravo i ekipa kojoj idu sve moje pohvale za prikazani rad. 



Verna svom stilu Tijana nam je prikazala svoju mladu, uspešnu, ambicizonu ženu, koja zna šta želi i u skladu sa tim bira i svoju garderobu. Vlada je na drugoj strani rešio da nam prikaže svoju urbanu, gradsku cicu, koja obožava da se igra sa nežnim tonovima noseci ih buntovno i sa stavom, dokazujuci da nije tako nežna i krhka kako se u prvi mah cini. Lada nam je priuštila momenat bajkovitog, prikazujuci svoju verziju Alise, koja u isti mah deluje detinjasto, ženstveno, romanticno i nežno. I na kraju tu je Dejana, koja nas vraca u buducnost. Njena muza je hrabra, odvažna i bez mnogo interesovanja za one koji je ne razumeju. Još jednom, sve pohvale na racun ovo cetvoro sjajnih umetnika.



Moj outfit za to vece povezuje moje 3 trenutne modne pasije: elektrik plavu, džemper u kombinaciji sa suknjom i narandžasti karmin. Ništa lepše no kada svoje male modne strasti možete da smestite u jednu kombinaciju. Krajnji sud o istoj prepuštam vama. 
           

Bila je ovo sjajna nedelja, u kojoj Beograd posebno zalici na svetske metropole. No, umor stiže, koncentracija popušta i prsti su sve sporiji. Stoga svoje krajnje impresije o pomenutoj sedmici ostavljam za iduci post. Da, upravo onaj koji sam obecala još na kraju prošlog. Do tada, ostanite mi nasmejani...Vaša B.


DSC_9512

DSC_9407

...sa blogo-koleginicama Anastasijom, Jovanom i Milicom.


DSC_9530

DSC_9551

DSC_9563


...sa prijateljicom, komšinicom i fotografom, Tanjom!


DSC_9535

DSC_9544

DSC_9580

...hvala mojoj Tanji na sjajnim fotkicama!!! :*

wearing: dress: ZARA; sweater: ZARA; shoes: ZARA






-------------------------------------------------------------------



DSC_9357

DSC_9369

DSC_9445





DSC_9364

DSC_9365

DSC_9368




DSC_9386

DSC_9387

DSC_9434






DSC_9417

DSC_9421